HomeNieuwsAgente die Nicol aantrof onthult wat Peter Nicol heeft aangedaan

Agente die Nicol aantrof onthult wat Peter Nicol heeft aangedaan

       
       
       

De recente beschuldigingen van Peter Gillis aan het adres van Nicol hebben zeker de krantenkoppen gehaald. Hoewel beiden ontkennen, zijn er beweringen dat er toch bepaalde dingen tussen hen zijn gebeurd. Een politieagent die Nicol vond, klaagt Peter nu aan wegens huiselijk geweld.

Beschuldigingen

Eind mei werd Peter ervan beschuldigd zijn vriendin in de rug te hebben gebeten en haar tegen de muur te hebben geduwd. Hij zou in haar arm en neus hebben gebeten en aan haar haren hebben getrokken.

Hart op de tong

Nadat er voortdurend negatieve berichten de deur uitkwamen, besloot Peter actie te ondernemen. Daarom wordt hij bijgestaan door reputatiemanager Martin Van Putten. “Peter heeft zijn hart op de tong, hij zegt wat hij voelt, en dat bleek niet langer nuttig. Dus daarom stapte ik in. Ik heb Peter voorgesteld om een mediastop in te lassen”, vertelt Martin aan Story Magazine.

Aangifte

Hoewel Nicol hem niet aanklaagde, legde zij een belastende verklaring af. Ook zijn er foto’s van haar verwondingen en geluidsopnamen van het gevecht die als bewijs tegen hem worden gebruikt. Volgens Martin heeft iemand anders aangifte tegen Peter gedaan, maar hij weet niet wie. “De politieagent heeft aangifte gedaan tegen Peter,” zei Martin. “Maar Nicol wilde niet dat de aangifte werd gedaan. Het is aan Nicol om ons te vertellen waarom.

Martin was aanvankelijk aangesteld als Peter’s reputatiemanager, maar hij vertelt dat hij ook het woord doet voor Nicol. Verder deelt hij mee dat Nicol een mededeling wil doen aan de opperrechter. “Zij zal uitleggen wat er werkelijk is gebeurd, ja, die nadruk ligt niet voor niets. Wat nu naar buiten is gekomen is zeker niet juist.”

Via Axed.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN