HomeViralBibi Breijman reageert op Waylon met post, lijkt hem nu al te...

Bibi Breijman reageert op Waylon met post, lijkt hem nu al te hebben vergeven

       
       
       

Een week geleden schreven de roddelkanalen over Waylon die tijdens de tweede zwangerschap van Bibi vreemd zou zijn gegaan. Al snel bevestigde hij dit via zijn Instagram. Bibi laat nu ook van zich horen.

Waylon heeft vrijdag bevestigd dat hij inderdaad is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi. “I know I fucked up”, schrijft hij op zijn Instagram.

Onvergeeflijk

“Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd”, gaat hij verder. “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.

Opmerkelijke foto’s

Dit weekend was het Vaderdag en Bibi plaatste een aantal opmerkelijke foto’s van Waylon in haar Instagram Stories. “En je verdient het… Alleen deze Vaderdag”, schrijft ze erbij. Ze laat ook weten dat het een ‘opluchting’ is dat ze deze foto’s heeft gedeeld.

Onbegrip

Veel volgers begrijpen niet helemaal wat ze ermee bedoelt. “Bibi plaatste een reeks ontroerende foto’s van Waylon. Het lijkt erop dat ze niet de mentale vasthoudendheid heeft om er nu mee om te gaan, dus ze zal een grapje maken”, deelt Yvonne Coldeweijer. Zal ze hem vergeven hebben of probeert ze hem voorschut te zetten? Wij zijn benieuwd!

Beeld: Instagram @bibibreijman

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN