HomeLuxeBinnenkijken: dit is het Amsterdamse appartement van Matthijs de Ligt

Binnenkijken: dit is het Amsterdamse appartement van Matthijs de Ligt

       
       
       

Hoewel Matthijs de Ligt tegenwoordig in Italië woont, heeft de voetballer nog altijd een mooi stulpje in Nederland als hij weer eens besluit terug te komen. Net zoals zijn zieke auto mag ook z’n appartement in Amsterdam er zeker wezen!

Het appartement van Matthijs bevindt zich in de Museumbuurt van Amsterdam. De woning is 94 vierkante meter en heeft een ruime keuken, twee slaapkamers met hoge plafonds en twee badkamers. Door de brede ramen heeft het appartement veel lichtinval. Hoewel de buitenkant er heel traditioneel uitziet, is de binnenkant recentelijk helemaal vernieuwd. En last but not least: het appartement heeft een lekker ruim dakterras.

Bekijk hieronder het luxe appartement van Matthijs de Ligt:

Enneh, hoeveel heeft het gekost?

De voetballer kocht dit zieke appartement in Amsterdam vlak voordat hij naar Italië ging. In die tijd betaalde hij er zo’n 1.185.000 euro voor. Aangezien Matthijs er op het moment zelf niet woont, verhuurt het het voor 3.500 euro per maand. De hypotheek van 1.200.000 euro is verstrekt door Noltie Holding BV, dit is het bedrijf van Matthijs en zijn vader.

Bron: Gewoonvoorhem.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN