HomeNieuwsBizar interview Kelly Piquet gaat de hele wereld over

Bizar interview Kelly Piquet gaat de hele wereld over

       
       
       

Kelly Piquet, het model en vriendin van Max Verstappen, is onder vuur komen te liggen na haar cover en interview voor de nieuwe Nederlandse Vogue “Poll Position” editie.

Lees mee in dit artikel!

Kritiek Kelly Piquet

De kritiek is ontstaan om de keuze van Kelly op de cover van het blad. Velen vragen zich af waarom Piquet, die niet in de motorsport werkt en ook geen Nederlands spreekt, op de cover staat van een tijdschrift dat zich op de Nederlandse markt richt. Sommigen suggereren zelfs dat iemand betaald zou hebben voor de shoot of dat Piquet alleen is gekozen voor de kliks.

Misselijkmakend

Anderen noemen het “misselijkmakend” en noemen in plaats daarvan vrouwen die wel geschikt zouden zijn voor de cover.

Sommigen suggereren zelfs dat iemand betaald zou hebben voor de shoot of dat Piquet alleen is gekozen voor de kliks.

Tekst gaat door onder de foto.

Kelly Max

Andere vrouw?

Mensen suggereren dat er tal van vrouwen zijn die wel in de motorsport werken en die wellicht een betere keuze zouden zijn geweest voor de cover van de Nederlandse Vogue. Bijvoorbeeld, Monisha Kaltenborn was de eerste vrouwelijke teambaas in de Formule 1, en Susie Wolff was de eerste vrouwelijke coureur in tien jaar die deelnam aan een officiële F1-test.

Er zijn ook tal van vrouwen die als commentator of analist werken in de motorsport, zoals Louise Goodman en Lee McKenzie. Al deze vrouwen zouden interessant zijn om te interviewen en zouden een afwisselende en diverse cover kunnen vormen.

Ben je benieuwd naar de foto en meer uit het interview? Bekijk het dan door naar de volgende pagina te klikken.

Zie ook onze YouTube video over Max Verstappen:

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN