HomeNieuwsConor McGregor plaatst filmpje waarop zijn vrouw hem bevredigt

Conor McGregor plaatst filmpje waarop zijn vrouw hem bevredigt

       
       
       

Conor McGregor kennen we allemaal als de meest succesvolle MMA vechter en UFC kampioen. Hij ging van niks naar een leven vol rijkdom en geniet daar nu optimaal van. Misschien iets té veel…?

Intieme beelden

Er gaan beelden rond van Conor die heerlijk aan het genieten is op zijn jacht. Hij brengt samen wat tijd door met zijn vriendin Dee Devlin en gezellig hebben ze het zeker. De beelden die hij plaatste op Instagram kregen een hele hoop reacties, want het lijkt erop dat Conor bevredigt wordt door zijn vriendin terwijl hij geniet van het uitzicht.

Verwijderde beelden

Niet lang daarna zijn de Stories op Instagram weer verwijderd. Maar een fan van de kickbokser heeft zijn stories kunnen opnemen en heeft dit geplaatst op TikTok. Op de video is duidelijk het hoofd van zijn vriendin te zien en regelmatig legt Conor zijn hand op haar. Het zou ook kunnen dat Dee lekker op zijn schoot aan het chillen is, maar menig volgers denkt dat Conor een goeie beurt kreeg op zijn jacht.

Bekijk de beelden hieronder.

@user463747321 Conor McGregors wife caught with a mouthfull of the leprechaun at the lambo yacht 🍆🍀 #conormcgregor #thenotoriousmma #4play #thefaceofthefightgame #headontheyachtgame #junkie #ufc #fyp #foryou ♬ originalljud – User463747321

Bron: Jezuswatslecht / Beeld: TikTok, Instagram

De favoriete schoenen van Gloednieuw
       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN