HomeViralDe Duitse pers heeft iets opgemerkt aan onze prinses Ariane wat niemand...

De Duitse pers heeft iets opgemerkt aan onze prinses Ariane wat niemand heeft gezien

       
       
       

Deze week vierden we de verjaardag van koning Willem-Alexander. De koninklijke familie nam een bezoekje aan Maastricht en onze buren keken gezellig mee naar deze feestelijke dag. Dat deden ze met oog voor detail!

De Duitsers keken tijdens Koningsdag vooral naar prinses Ariane, de jongste dochter van de koning en koningin. Ze zijn helemaal lyrisch over haar en noemen de prinses zelfs ‘waanzinnig’.

Catwalk

In een video vertelt de Duitse pers uitgebreid over de looks van Ariane. “We kunnen niet om de looks van de vier dames heen, die aan de zijde van Willem-Alexander de straten van Maastricht tot catwalk hebben omgetoverd”, begint de Duitse pers in de video. “We wenden ons nu op de jongste: Ariane der Nederlanden.”

Kledingstijl

Ze nemen haar kledingstijl onder de loep. “In een vergelijking valt op dat de vijftienjarige met haar chique, zakelijke kleding afwijkt van die van haar zussen.” Dit jaar draagt ze volgens hen een wat speelser jurkje en laat ze iets meer been zien. Ook vinden ze haar enorme groeispurt opvallend en valt hen op dat zij nu even lang is als Máxima. “Waanzinnig!”, besluiten ze. Was jou dit al opgevallen?

Bron: De Telegraaf

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN