Home Nieuws Dee & Lars zetten nieuwe stap in relatie
       
       
       

Dee & Lars zetten nieuwe stap in relatie

Het gaat heel goed met één van de leukste koppeltjes in social media land: Dee en Lars. Zo goed zelfs, dat ze toe zijn aan een nieuwe stap in hun relatie!

Dee, die aanvankelijk bekend is geworden als vriendin van supervlogger Enzo Knol, is heel erg lekker aan de weg aan het timmeren als all-round online influencer en social media persoonlijkheid. Ze liet op Instagram weten samen met haar (nieuwe) vriend Lars een huis te hebben gekocht.

Op de foto’s is te zien dat de twee trots hun handtekening onder het koopcontract zetten. “JAA! Vanaf vandaag zijn wij officieel eigenaar van ons eerste huisje samen,” schrijft de knappe vlogster erbij.

https://www.instagram.com/p/B2hAQ3tjqLA/

Waar het huis precies is, is niet bekend. We hopen dat de verhuizing en inrichting voorspoedig verloopt. We gaan het ongetwijfeld zien in de vlogs!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...