HomeLifestyleDeze 4 alternatieve oortjes voor AirPods zijn net zo goed en mega...

Deze 4 alternatieve oortjes voor AirPods zijn net zo goed en mega betaalbaar!

       
       
       

Het lijkt tegenwoordig wel alsof je per sé draadloze oortjes moet hebben, want anders hoor je er niet meer bij – en als het kan ook AirPods van het merk Apple. Het lijkt erop dat dit de enige op de aardbol zijn die het goed doen, maar dit is allesbehalve waar. Er zijn er genoeg betaalbare draadloze oortjes die van super goede kwaliteit zijn!

Goede muziek is erg belangrijk. Met muziek in je oren ga je harder tijdens het trainen en kan je je afsluiten van de buitenwereld, zodat je je werkzaamheden binnen no-time afhebt. Essentieel voor goede muziek is dan ook goede kwaliteit. Daarom hebben wij voor jou het internet afgestruind en hebben we een aantal voordelige draadloze oortjes gevonden. Bye AirPods!

Vier alternatieve oordopjes voor AirPods

  1. Philips TAT3215

Deze oortjes hebben een stoer design. Geen poespas, maar wel een ijzersterk geluid. Daarnaast zijn de oortjes IPX4-geclassificeerd, wat betekent dat ze tegen zweet, regen en ander vocht kunnen. Als ze volledig zijn opgeladen gaan ze wel 6 uur mee. En is je case ook helemaal opgeladen, dan heb je een afspeeltijd van 24 uur. Ideaal dus! Klik hier om ‘m te bestellen.

2. JBL Tune 225TWS

Het leuke aan deze oortjes is dat ze verkrijgbaar zijn in maar liefst 8 kleuren! Naast wit en zwart, kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor oranje, roze of blauw. Wie bekend is met de mega goede JBL boxen, weet dat deze oordopjes ook een audio-kwaliteit zullen leveren waar je ‘u’ tegen zegt. Verder is het met de ‘Dual Connect’-functie ook mogelijk om slechts één van de twee oortjes te gebruiken om muziek te luisteren of te bellen, terwijl de ander aan het opladen is in de case, net als bij de AirPods van Apple. Oh en met een volledig opgeladen case ben jij zo’n vijfentwintig uur zoet. Nice, bestel ‘m hier!

3. Huawei FreeBuds 4i

Ben je iemand die langdurig gebruik wil maken van de oordopjes? Dan is de Huawei FreeBuds 4i echt wat voor jou. Deze oordopjes zijn namelijk perfect voor langdurig en intensief gebruik. Als ze volledig opgeladen zijn, kan jij tien uur lang van je favoriete tunes genieten. Met de oplaadcase bij de hand, zijn deze oordopjes na tien minuten weer klaar om vier uur lang muziek te pompen. Met een volledig opgeladen case kan je zelfs tweeëntwintig uur lang van muziek genieten. Ook heeft deze parel een noise-cancelling. Bekijk ze hier!

4. OnePlus Buds

Last but nog least: de OnePlus Buds. Deze oortjes zijn ervoor gemaakt om geluid met power te leveren! De oortjes zelf kunnen met een volgeladen accu zo’n zeven uur mee. Met een opgeladen case komt daar zo’n drieëntwintig uur bij. Ook deze draadloze oortjes zijn zowel in wit als zwart verkrijgbaar. Klik hier om ‘m te bekijken.

Bron: Gewoonvoorhem.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN