HomeNieuwsDit is de reden waarom Lil Kleine nog vrij rondloopt na de...

Dit is de reden waarom Lil Kleine nog vrij rondloopt na de mishandelingen

       
       
       

Iedereen herinnert zich de beelden waarop Lil Kleine zijn vriendin Jaimie mishandelde. Hij mishandelde eerder ook al een man in Club Air. Maar justitie is klaarblijkelijk nog niet klaar met de rapper, want het onderzoek naar mishandeling is nog niet afgedaan.

Maar hoezo kan Lil Kleine nu nog vrij rondlopen na deze mishandelingen?

Club Air

Rapper Lil kleine zou betrokken zijn geweest met een vechtpartij in Club Air. Een 24-jarige man zou beroofd en mishandeld zijn. Hij is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens Yvonne Coldeweijer kennen Lil Kleine en het slachtoffer ook bekend als ene, M elkaar. De rapper zou het zusje van de man hebben aangereden en zou haar een vergoeding zijn verschuldigd. In de club zijn ze elkaar tegen het lijf gelopen. Dit zou uit de hand zijn gelopen en heeft Lil Kleine de man een stoot gegeven. Daarna zijn alle vrienden van de rapper er bovenop gedoken en heeft een beveiliger de twee groepen uit de club verwijderd.

Jaimie Vaes

Op de beelden die in februari naar buiten kwamen zag iedereen hoe de rapper het hoofd van Jaimie Vaes tussen een autodeur klemde. De relatie hield uiteindelijk na alle ophef geen stand en het koppel ging uit elkaar. 

Lees snel verder op de volgende pagina!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN