HomeViralDit is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink

Dit is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink

       
       
       

Donny Roelvink leeft al een paar maanden een heerlijk vrijgezellen leventje. Eerder dit jaar werd bekend dat hij en zijn toenmalige vriendin Amijé uit elkaar gingen. Op Instagram laat Donny nu trots zijn nieuwe vriendin zien.

Donny Roelvink vriendin

Een nieuwe dame heeft zich nu bij de Roelvinkjes aangesloten: Janice Blok. Op Instagram toont Donny zijn vriendin in vol ornaat.

https://www.instagram.com/p/B2godjgC0bf/

“Jij bent anders,” schrijft de spierbundel in bij de foto. Bedoelt hij daarmee dat zijn nieuwe vriendin Janice anders is dan zijn ex-vriendin Amijé?

Janice Blok

De nieuwe vriendin van Donny Roelvink, Janice Blok, timmert hard aan de weg als… ja, wat niet eigenlijk? Zo is de brunette zangeres, actrice, presentatrice, performer en ook nog eens voormalig lid van de band Sway. Maar waar ze zich nu voornamelijk mee bezighoudt, zijn haar werkzaamheden als Eigenaresse bij Social Media Bureau The Works.

Janice heeft ook haar eigen YouTube kanaal, waarin ze schittert als presentatrice en vlogster. In een YouTube filmpje stelt ze zichzelf voor.

Janice Blok Instagram

Janice Blok heeft op het moment van schrijven 35.000 Instagram volgers, maar dat kunnen er alleen maar meer worden omdat ze is voorgesteld als vriendin van Donny. Haar Instagram accountnaam is @janiceblok, en hier zijn een paar foto’s van de mooie dame:

https://www.instagram.com/p/BzSFdtQA-XV/
https://www.instagram.com/p/Br5TGndAqay/
https://www.instagram.com/p/BricoT0nKlq/

Ex vriendinnen van Donny

Amijé Roos van der Laan, zoals de volledige naam van zijn ex vriendin is, is nu helemaal out of the picture. Ook is Danique Hogguer, waar Donny een tijdje mee heeft gescharreld na zijn tijd bij Temptation Island al even buiten beeld.

Donny Roelvink

We wensen Donny Roelvink en zijn kersverse nieuwe vriendin Janice Blok veel geluk toe! Wij vinden hun in ieder geval een heel leuk stelletje, en we hopen dat ze nog lang bij elkaar mogen blijven!

Donny Roelvink vriendin Janice Blok

Lees ook: Dit is de vrouw achter de Kruidvat reclame-stem

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN