Home Viral Dit is waarom EOTB Sharon en Esmee ruzie hebben
       
       
       

Dit is waarom EOTB Sharon en Esmee ruzie hebben

Niks is meer heilig, want zelfs de band tussen de twee meest hechte tweelingzusjes Sharon en Esmee lijkt nu kapot te zijn. De twee schijnen zelfs niet meer met elkaar te praten.

Esmee en Sharon, ook wel bekend als de ‘Terror Twins’ werden bekend door hun deelname aan het televisieprogramma Ex on the Beach. Ze waren zo controversieel dat ze zelfs nog een keer zijn gevraagd om voor een tweede keer mee te doen aan het programma. Dat gebeurde in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. De twee waren daar ook elke aflevering weer onderwerp van gesprek.

De twee staan er om bekend alles met elkaar te delen. Zelfs jongens. En laat het nu net om die reden fout zijn gelopen. Eén van de twee dames heeft zich blijkbaar niet gehouden aan de regel ‘bro’s before ho’s’. Aan Shownieuws vertelde Esmee waarom ze zo boos is op Sharon.

Volgens de realityster spelen er meerdere factoren mee. “Tot ons 17e jaar zijn wij dag en nacht samen geweest waardoor wij ook weinig sociale contacten in ons leven hadden met andere mensen. Toen dachten we natuurlijk nog dat we voor altijd samen zouden blijven tot dat we een bepaalde leeftijd kregen en wij allebei onze eigen mensen begonnen te leren kennen”, legt Esmee uit. Haar zus heeft momenteel een nieuwe vriend en dat vind ze maar moeilijk te accepteren. “Omdat wij tweeling zijn, kijken we heel erg tegen elkaar op en zijn we heel jaloers op elkaar. Momenteel heeft zij nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij kiest haar nieuwe vriend boven mij”, gaat ze verder.

Esmee denkt dat de onzekerheid van Sharon een grote rol speelt in hun breuk. “Sharon is een beetje onzeker en mensen zeggen altijd al dat ik knapper ben dan haar. Omdat zij zo onzeker is kijkt ze tegen mij op en maakt ze d’r elke keer een strijd van. Als wij dan ergens zijn wil ze zo graag geliefd worden bij andere mensen dat ze mij iedere keer aan de kant zet. Ze kiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!”

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...