HomeViralFrans Duijts heeft zojuist een bizarre supercar van €324.000 gekocht

Frans Duijts heeft zojuist een bizarre supercar van €324.000 gekocht

       
       
       

Het is feest in huize Duijts, want volkszanger Frans Duijts heeft zichzelf getrakteerd op een gloednieuwe rode Ferrari. En niet zomaar een Ferrari, maar een exclusieve Ferrari 296 GTB met een prijskaartje van een slordige €324.000!

Wil je weten wat voor reacties hij krijgt op zijn nieuwe aanwinst? Lees dan snel verder!

Frans Duijts en zijn nieuwe jongensdroom

Frans Duijts is in de wolken met zijn nieuwe speelgoed. De zanger, bekend van hits als ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’, heeft zijn droomauto in ontvangst mogen nemen en kan zijn geluk niet op. “Ik kan bijna niet slapen…Morgen gaat een jongensdroom van mij werkelijkheid worden…” aldus een enthousiaste Duijts.

De Ferrari-dealer en het advies om Italiaans te leren

Frans deelde zelf een foto bij de Ferrari-dealer, waar de sleutels van zijn splinternieuwe rode Ferrari naar hem overhandigd werden. De dealer gaf hem daarbij een welgemeend advies: “Beste Frans, Je spreekt al een aardig woordje Frans en Duits maar het wordt nu toch wel tijd om ook een beetje Italiaans te gaan leren. Heel veel plezier en veel veilige kilometers met je prachtige Ferrari 296 GTB.”

BN’ers feliciteren Frans met zijn nieuwe auto

Niet alleen Frans is blij met zijn nieuwe auto, ook bekend Nederland reageert enthousiast. Onder meer oud-voetballer Andy van der Meyde, Bas Smit en topchef Herman den Blijker feliciteerden de zanger met zijn nieuwe bolide. “Mooi gabber” zo liet Van der Meyde weten, terwijl Smit en Den Blijker schreven: “Hard gewerkt. Dik verdiend”. Het lijkt er dus op dat Frans met zijn nieuwe Ferrari de show gaat stelen op de Nederlandse wegen!

Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN