Home Games Het is nu mogelijk om een PS4 controller op iPhone te gebruiken
       
       
       

Het is nu mogelijk om een PS4 controller op iPhone te gebruiken

Afgelopen week bracht Apple de nieuwe software-update voor iPhones, iPads, Apple TV en Apple Watches uit. En daar zitten behoorlijk wat vernieuwingen in!

https://www.instagram.com/p/B3EYsJzibdz/

Niet alleen wat emoji’s zijn vernieuwd, maar er is ook een hele toffe nieuwe functie bijgekomen die het mogelijk maakt om de games op je telefoon naar een heel nieuw niveau te tillen! We hebben het over Playstation 4 Dual Shock en XBOX Wireless Controller support.

Met de komst van iOS13 (de nieuwe update) kun je nu via Bluetooth je Playstation 4 – of XBOX controller koppelen aan je iPhone, iPad of Apple TV. Dat betekent dat je bepaalde games nu veel beter kunt spelen dan eerder met het touchscreen.

Hieronder zie je hoe je het doet:

Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Mario Kart, of de nieuwe Call of Duty Mobile. Wij konden niet wachten op deze update en zijn super blij dat het er eindelijk is! Gamen op je mobiel gaat hiermee een nieuw tijdperk in.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...