Home Viral Hond met staart op voorhoofd gered van de kou
       
       
       

Hond met staart op voorhoofd gered van de kou

In de staat Missouri in Amerika is een unieke vondst gedaan. Een puppy, met niet één, maar twee staarten. De puppy heeft namelijk een kleine extra staart op zijn voorhoofd.

Als je dat voor het eerst hoort vind je het misschien gek klinken, maar één blik in de ogen van deze schattige puppy en je weet dat een hond met twee staarten nog schattiger is dan een met één staart.

De in Missouri gevestigde reddingsorganisatie Mac’s Mission zag het kleine hondje vorige week in de vrieskou ronddwalen met een andere, oudere hond. De hond had last van een voetblessure, maar de redders waren het meest geschokt door de kleine staart die tussen de ogen van de puppy uitstak.

Bekijk hier onder een filmpje van de ontzettend schattige hond.

Hij maakt het nu goed, en na wat onderzoeken blijkt dat de extra staart geen enkel gezondheidsrisico met zich meebrengt. We lunnen deze hond gelukkig dus nu voor de rest van zijn leven de coolste hond ter wereld noemen!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...