Home Nieuws Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood
       
       
       

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Beroerte

Jarad Higgins, zoals de rapper echt heette, is vandaag op 21-jarige leeftijd overleden. Dat maakte entertainment-website TMZ zojuist bekend. De rapper kwam uit een vliegtuig in Chicago waar hij op het vliegveld een soort beroerte zou hebben gekregen. Ooggetuigen zouden hebben gezien dat er bloed uit zijn mond kwam. Hulpdiensten brachten hem zo snel mogelijk naar het ziekenhuis, waarbij hij aanvankelijk nog bij bewustzijn zou zijn geweest. Korte tijd daarna werd hij dood verklaard. De officiële doodsoorzaak is (nog) niet bekend gemaakt.

Zijn overlijden schokt op dit moment de hele wereld. Veel mensen luisteren zijn nummers terug en kijken naar dingen die hij heeft gezegd om steun te vinden en hem te herdenken. Zo kwam naar voren dat Juice WRLD in één van zijn tracks rapte over dat hij het verschrikkelijk vond dat tegenwoordig veel artiesten niet ouder worden dan 21 jaar.

In diezelfde track leek hij ook te zeggen dat hij zelf misschien niet de 22-jarige leeftijd zou halen:

“What’s the 27 Club?
We ain’t making it past 21″

Tweet

Ook vonden fans een tweet van Juice WRLD uit 2017 waarin hij iets opmerkelijks zegt. Hij schreef in de tweet namelijk dat hij van plan was om een paar jaar bekend te zijn en vervolgens zijn eigen dood in scène te zetten.

De vertaling van de tweet is:

Mijn doel is om overdreven beroemd te worden, een paar jaar te schitteren … en dan mijn dood te faken.

Fans reageren geschokt op het vinden van de tweet, en vragen zich af of Juice WRLD zijn eigen dood misschien wel echt in scène heeft gezet.

Het echte antwoord weten we natuurlijk niet, maar we gaan uit van de officiële berichten, en dat is dat hij daadwerkelijk overleden is.

Juice WRLD, wiens carrière nog erg veelbelovend was, was voornamelijk bekend van de megahit Lucid Dreams. Bekijk de video van dat nummer hieronder.

We wensen de familie, zijn fans en in het bijzonder zijn vriendin en moeder veel sterkte. RIP Juice WRLD 🙏

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Enorm veel kritiek op coverfoto Amalia van Argentijns tijdschrift

Na zusje Alexia straalt ook prinses Amalia op de cover van een Argentijns tijdschrift. De oudste dochter van het koningspaar schittert samen...

De Bachelorette-Jordy deelt enorme sneer uit naar Gaby Blaaser

Hoewel De Bachelorette al is afgelopen, raken de deelnemers maar niet uitgepraat over de realityserie. Ook nu weer deelt deelnemer Jordy een...

Adele onherkenbaar op nieuwe foto

Hoewel fans inmiddels wel gewend zijn aan Adele's nieuwe uiterlijk, moesten ze toch even twee keer knipperen bij het zien van de...

Dit is de nieuwe vriend van Famke Louise

Famke Louise gaf eerder al aan weer aan het daten te zijn. Wie de gelukkige precies zou zijn bleef lange tijd uit,...

Kritiek op YouTuber Gio na opmerkelijke vlog

De Nederlandse YouTuber Gio Latooy heeft de woede van zijn fans en andere kijkers op de hals gehaald. De vlogger plaatste gisteren...