HomeNieuwsJuicekanaal maakt nu ook zoon Marco Borsato kapot met gelekt vreemdgaan gesprek

Juicekanaal maakt nu ook zoon Marco Borsato kapot met gelekt vreemdgaan gesprek

       
       
       

Aiii… De juicechannels zijn on fire de laatste dagen. Juicy nieuws wordt aan alle kanten uit de kast getrokken en een aantal BN’ers worden flink geexposed. Dit keer is de zoon van Marco Borsato, Luca Borsato, aan de beurt. Hij zou vreemdgaan op zijn vriendin Daisy.

Betrapt

Op Instagram onthult roddelqueen Yvonne Coldeweijer dat Luca vreemdgaat. Het koppel is in juni gaan samenwonen en destijds zei hij dat hij, in tegenstelling tot zijn vader, zijn vriendin nooit zou bedriegen. Maar Yvonne beweert nu dat de appel niet zo ver van de boom valt en dat Luca er ook wat van kan.

“Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen… Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie, omdat hij niet goed met zijn vriendin kan praten”, aldus Yvonne. Vervolgens werden de gesprekken ook seksueel getint. De spion ontving zelfs een di*kpick van hem op hetzelfde moment dat hij aankondigde met Daisy te gaan samenwonen.

DM

De spion voelde zich best wel schuldig en heeft een DM naar Daisy gestuurd. “Sis, sorry maar ik sta in de gym en een vrouw praat over je vriend.” Ze had gehoord dat ze een tijd met hem heeft gepraat via DM. Daisy reageerde niet erg verbaast. Ze geloofde het direct. “Dat doet ie vaker”, aldus Daisy

Bron: Lifeofyvonne / Beeld: Instagram

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN