HomeNieuwsJuicekanaal onthult dat Simon (van Nick en Simon) vreemdging met meerdere vrouwen

Juicekanaal onthult dat Simon (van Nick en Simon) vreemdging met meerdere vrouwen

       
       
       

Het goede imago van BN’ers wordt stuk voor stuk teniet gedaan door de komst van juicekanalen. Flink wat bekende mensen zijn al aan de schandpaal genageld, en iemand waar niemand van dacht dat het bij zou gebeuren is Nick Keizer.

Want hij is de ideale schoonzoon, toch!?

‘Al jaren vreemdgaan’

De laatste tijd kwamen er al behoorlijk wat heftige geruchten binnen dat Simon zich flink zou hebben misdragen rond de concerten van De Vrienden van Amstel Live, waarbij hij iedere avond een andere dame mee zou hebben genomen naar zijn hotelkamer, en sindsdien stromen de geruchten binnen.

Maar liefst zeven vrouwen doen nu een boekje over over de helft van het duo Nick & Simon. “Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en seks met hem hebben”, schrijft Juicechannel op Instagram.

Camsites

Ze zouden Simon hebben leren kennen via een zogenaamde camsite. “Hij zit daar regelmatig op en probeert via daar verder in contact te komen met dames. Een dame geeft aan dat zij hem hier al jaren geleden op heeft gespot en een andere dame vertelt dat dit bij haar nog recentelijk was.”

Daarbij bleef het niet bij online contact. “Die werden uitgenodigd bij hem op kantoor, daar heeft Simon namelijk een ‘mencave”, vervolgt Juicechannel. “Met de andere dames sprak hij via zijn fake Snapchat account, via hier stuurde hij ook regelmatig pikante foto’s van zichzelf en vroeg hij de dames om verzoekjes.”

Bekijk de beelden hieronder

Bekijk hieronder precies wat Juicechannel, de afzender van deze geruchten, erover zei:

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN