Deze 5 dingen moet je áltijd checken als je in een hotelkamer komt

Lifestyle
donderdag, 07 juli 2022 om 16:11
schermafbeelding 2022 07 07 om 161044
Als je incheckt in een hotelkamer, is het belangrijk dat je een paar minuten de tijd neemt om de ruimte te inspecteren en je ervan te vergewissen dat alles in orde is. Hier zijn vijf dingen die je altijd moet controleren:
  1. De bedden: Controleer of de lakens schoon zijn en vrij van vlekken. Bekijk de matras en de kussens om te zien of er tekenen van slijtage of scheuren zijn.
  2. De badkamer: Werp een snelle blik in de badkamer om te zien of hij schoon is en gevuld met schone handdoeken. Controleer het toilet en de douche om te zien of ze goed werken.
  3. De ramen: Open de gordijnen of jaloezieën om wat natuurlijk licht binnen te laten. Kijk ook eens naar buiten om te zien of er uitzichten zijn die de moeite waard zijn om te bekijken.
  4. De TV en andere elektronica: Zet de TV aan om te zien of hij goed werkt. Controleer de afstandsbediening om te zien of alle knoppen werken. Als er een wekker is, kijk dan of die op de juiste tijd is ingesteld.
  5. De deursloten: Test de deursloten om te zien of ze goed werken. Kijk ook eens of het nachtslot ingeschakeld is.
Bonustip: Gooi de sprei zo ver mogelijk weg! Dit lijkt een gezellig kleed, maar is in de werkelijkheid een kleedje dat waarschijnlijk al maanden niet gewassen is. Weg ermee!