HomeNieuwsLil Kleine laat voor het eerst sinds schandaal weer van zich horen

Lil Kleine laat voor het eerst sinds schandaal weer van zich horen

       
       
       

Lil Kleine duikt op dit moment overal en nergens op! Binnenland, buitenland, het maakt Jorik niets uit. En ook een leuk detail: overal waar hij komt neemt hij een nieuwe dame mee naartoe.

Zo was hij vorige week al in België gespot, en was hij er dit weekend weer!

Foto op Instagram

Voor het eerst sinds lange tijd heeft Lil Kleine weer iets op zijn Instagram gezet, en wat anders dan een foto’tje van hem op Tomorrowland. Hij is op zijn Instagram Story van een paar uur geleden te zien met de DJ en producer Gordo, vroeger ook wel bekend als DJ Carnage.

Gordo heeft bijna het hele laatste house-album van Drake geproduceerd. Misschien dat Lil Kleine, die al langer vrienden is met Gordo, binnenkort te horen is op een track met Drake? 😉

Weggestuurd

Het juicekanaal Realityfbi meldde vorige week al dat Lil Kleine van het festivalterrein van Tomorrowland was weggestuurd door de beveiliging. “Waarschijnlijk had Lil Kleine het idee dat hij alvast op het terrein kon parkeren, maar dat lieten ze daar niet toe.

“Mensen in de buurt melden nu dat Lil Kleine continue rondjes aan het rijden is door Boom (België). Vermoedelijk blijft hij de komende dagen in België voor het aankomend weekend als Tomorrowland weer van start gaat. Een Porsche met Nederlands kenteken valt daar nogal op.”

Het lijkt dus dat het hem deze week wel gelukt is!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN