Déze 7 acteurs deden 'het' echt in hun seksscènes

LOL
donderdag, 03 november 2022 om 16:00
robert pattinson
Veel acteurs vinden de seksscènes toch wel ongemakkelijk. Maar sommige acteurs hebben geen schaamte en doen niet alsof. Bij onderstaande zeven films hadden de acteurs echt seks.
Bekijk ze hieronder:

1. Vier dudes in Wetlands

Kijkers raakten bij deze film niet uitgepraat over één gestoorde scène. Je ziet namelijk hoe vier gasten hun 'kwakje' droppen op een spinazie-pizza. Het meest bizarre aan deze scène: álles is echt!

2. Karl Glusman en Aomi Muyock

Gaspar Noé’s Love is the place to be als je wil weten hoe ‘non-simulated’ seks (aka ‘het echte werk’) eruitziet in een romantische film. Hoofdrolspelers Karl Glusman en Aomi Muyock hoefden van de regisseur namelijk niet te faken bij het filmen van hun seksscènes.

3. Robert Pattinson

Batman Robert Pattinson moest z’n beste orgasme-hoofd opzetten voor een masturbatie-scène in Little Ashes (2008), een biografische film waarin Robert Salvador Dali speelde. Maar wat deed de Twilight -ster dan? Hij vond het nodig om zichzelf écht te plezieren en dat zagen we ook daadwerkelijk terug in de film.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

4. De acteurs uit Nymphomaniac (2013)

Lars Von Triers tweedelige kunstwerk Nymphomaniac (het gaat hier namelijk om Volume I en Volume II) laat keiharde, expliciete seks zien. Je zou zomaar kunnen denken dat de personages van Shia LaBeouf en Stacy Martin het ook écht deden, maar… dat blijkt toch niet helemaal zo te zijn.

5. Lauren Lee Smiths Leila en Eric Balfour

De erotische film Lie With Me kreeg overwegend slechte recensies. Toch waren mensen wel enthousiast over de echte seks die Lauren en Eric meerdere keren hadden!
640

6. Anna Paquin en Stephen Moyer

In HBO Max' populaire vampier-serie True Blood liggen Sookie en Bill regelmatig te ketsen. Op een gegeven moment werden acteurs Anna Paquin en Stephen Moyer ook écht verliefd. Ze zijn nu al jaren getrouwd. Er gaat al tijden een gerucht dat een van hun seksscènes wel het échte werk geweest moest zijn.
828

7. Halle Berry en Billy Bob Thornton

Die éne adembenemende seksscène tussen Halle Berry en Billy Bob Thornton in Monster’s Ball (2001). Is die nu echt of niet? De reden dat men denkt van wél is vrij simpel: beide sterren hebben nooit ontkend dat ze niet deden alsof.
Wat vind jij hiervan?
Volg ons op Instagram @Gloednieuw en praat mee!
Bron: Veronica Super Guide | Beeld: YouTube