Home Viral Man wil per direct scheiden wanneer zijn vrouw dit deed
       
       
       

Man wil per direct scheiden wanneer zijn vrouw dit deed


De verjaardag van deze vrouw is helemaal in het water gevallen. Ze zal voortaan nooit meer haar verjaardag met veel vreugde willen vieren, omdat het haar doet denken aan een pijnlijke gebeurtenis in haar leven, maar dat heeft ze toch aan zichzelf te danken.

Tien dagen geleden was deze dame jarig. Helaas voelde ze zich niet zo jarig, want niemand feliciteerde haar. Het leek wel alsof ze niet meer bestond. Haar man zei niks, ook haar kind feliciteerde haar niet en op haar werk waren haar collega’s ook doodstil. Ze vond het nogal vreemd, maar ging toen snel door met haar taken op het werk. Op een gegeven moment wordt ze geroepen door haar baas, of ze even naar zijn kantoor wilde komen. Eenmaal daar feliciteert hij haar. Ze is super blij dat hij het niet vergeten is.

Vervolgens wordt ze door haar baas meegevraagd om te gaan lunchen voor haar verjaardag en daarna mee te gaan naar zijn huis. De dame in kwestie gaat graag mee. Als ze bij zijn huis zijn, moet haar baas even naar zijn kamer om iets te doen. Wat de dame dan doet is niet te geloven!Bekijk op de volgende pagina de beelden.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.