Home LOL Martien Meiland neemt 'facelift' in hilarische video
       
       
       

Martien Meiland neemt ‘facelift’ in hilarische video

Martien Meiland is hot op het moment! Hij is, met zijn programma Chateau Meiland, de best bekeken man op de Nederlandse televisie. En ook op internet gaat hij dagelijks viral met zijn grappige filmpjes.

Martien is bewust van het feit dat hij zo veel bekeken wordt, en zou er het liefst wat minder ‘rimpelig’ uit zien. Hij vindt zichzelf namelijk veel te oud er uit zien. Zo blijkt wel uit onderstaand filmpje.

Nu heeft hij besloten om te kijken hoe het er uit zou zien als hij echt een facelift zou nemen. En dat laat hij door Maxime doen. Zij plakt plakkertjes met touwtjes op zijn wangen waarna ze het achter zijn hoofd vast knoopt. Zijn complete gezicht wordt dus naar achteren strak getrokken en dat levert hilarische beelden op.

Bekijk het facelift filmpje hieronder.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...