Home Nieuws Meer oud deelnemers doen onthullingen over Temptation Island
       
       
       

Meer oud deelnemers doen onthullingen over Temptation Island

Veel te doen rondom Temptation Island deze week. Zo heeft RTL gisteren namelijk laten weten alle reality-tv voorlopig stop te zetten. Dat kwam na de beslissing om het nieuwe reality-programma ‘De Villa’ stop te zetten na overschrijdend gedrag.

RTL programmadirecteur Peter van der Vorst liet weten onderzoek te hebben gedaan en erachter te zijn gekomen dat er meer dingen achter de schermen niet helemaal in de haak zijn. Daarom heeft hij besloten om voorlopig even alle reality-series van RTL van de buis te halen. En daaronder vallen ook Love Island en Temptation Island.

Gisteren zagen we al dat oud deelnemer Thomas Cox vertelde dat de boel niet helemaal in de haak is. Bekijk de video daarvan hieronder.

Nu hebben meerdere oud-deelnemers van het programma zich bij de discussie gevoegd. Zo hebben gisteren in een interview oud-deelneemsters Demi Rutting en Rodanya Kelsey verteld hoe het er bij hun aan toe ging. En ook dat was niet mis.

Vandaag deden ook oud deelnemers Dorien Rose en Jaimy Dorenbosch een boekje open over hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Temptation. Dorien Rose gaat tegen Thomas en de rest in en zegt dat het programma níet nep is. Wel legt ze uit hoe sommige heftige situaties tot stand kunnen komen vanuit de productie.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...