HomeViralModel zegt dat ze zo mooi is dat jongens niet met haar...

Model zegt dat ze zo mooi is dat jongens niet met haar durven te daten

       
       
       

In een relatie houd je van iemand zoals diegene is, maar wat als je te mooi bent voor de liefde? Een model heeft gezegd dat ze moeite heeft om ware liefde te vinden, omdat mannen worden geïntimideerd door haar knappe uiterlijk.

Elizabeth Marie Chevalier is 27 jaar oud en woont in Californië. Hier werkt ze als model en staat ze op de cover van verschillende tijdschriften, waaronder Playboy en Maxim. Ook heeft ze een succesvol OnlyFans-account, waar ze veel volgers op heeft. Hoewel ze zo’n twee miljoen Instagram-volgers heeft, worstelt ze nogal met de liefde. ”Er is mij verteld dat ik intimiderend ben voor jongens, omdat ik lang en mooi ben.” Ook zou ze een een intense persoonlijkheid hebben, volgens veel mannen. ”Ik ben eigenlijk heel lief, dus als ze de tijd zouden nemen om mij te leren kennen, zouden ze dat beseffen,” legt het model uit.

Daten

Elizabeth vertelt dat ze op dates is geweest waar jongens naar eigen zeggen niet met haar durven te praten. ”De mannen die wel met me praten zijn meestal te eigenwijs en geobsedeerd door zichzelf. Ze vallen duidelijk op elk mooi meisje in de kamer en zien ons als trofeeën.” Of Elizabeth met een fan zou daten? ”100 procent! Helaas is het tot op heden nog niet gelukt. Elke keer als ik een man via mijn Instagram heb ontmoet behandelen ze mij als handelswaar. Ik weet dat ik veel foto’s post waarin ik een bikini draag, maar dat is mijn werk en veel jongens kunnen hier niet voorbij kijken. Intussen is Elizabeth al zes maanden single.

Het type van Elizabeth

”Mijn ideale man is iemand die het sterke, maar stille type is. Ik hou van de lange donkere gelaatstrekken, een knappe man,” vertelt het model. Leeftijd is voor haar geen probleem en hun werk ook niet, zolang ze maar succesvol en gepassioneerd zijn. “Hij zou gewoon naar boven moeten komen en zeggen: ‘Hallo schoonheid, mag ik je op een date vragen?’ Ik hou van een man die erg vooruitstrevend is en weet wat hij wil,” aldus Elizabeth.

Zo ziet het model eruit:

Bron: SGXL

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN