HomeViralMonica Geuze heeft een wel heel opmerkelijk nieuw kledingstuk aangeschaft

Monica Geuze heeft een wel heel opmerkelijk nieuw kledingstuk aangeschaft

       
       
       

Monica Geuze is een bekende Nederlandse influencer die bekend staat om haar unieke stijl en mode-experimenten. Monica houdt van het uitproberen van verschillende looks en durft te gaan met uitdagende kledingstukken. Recentelijk heeft ze haar volgers gevraagd om advies over hoe ze een opvallend kledingstuk in haar kast kon combineren.

Body catsuit

Het item in kwestie was een body catsuit van het Franse merk Mugler, die ongeveer 900 euro kost. De catsuit was vrij doorschijnend en had een strakke, onthullende stijl, waardoor Monica overlegde of dit geschikt was om elke dag te dragen. Het was duidelijk een gewaagd kledingstuk, maar Monica was er trots op omdat het perfect bij haar paste en haar prachtig stond.

Tekst gaat door onder de foto.

monica geuze robbert kroese

Relatie met Robbert

Monica zei dat ze het pakje zou dragen op speciale gelegenheden, zoals galafeesten, maar niet als dagelijkse outfit. Ook al komt dit filmpje net uit nadat ze haar relatie met Robbert beëindigde, benadrukte Monica dat het dragen van het pakje geen specifiek doel had. If you know what we mean…

Ben je benieuwd naar de beelden van haar nieuwe pakje? Klik dan door naar de volgende pagina om te zien dat ze ‘m aan probeert.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN