HomeViralNicol Kremers ziet er ineens helemaal anders uit na Thailand

Nicol Kremers ziet er ineens helemaal anders uit na Thailand

       
       
       

Realityster Nicol Kremers is terug van haar reis naar Thailand en heeft een uiterlijke transformatie ondergaan! Met een nieuwe look en een frisse start, is Nicol klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Wij brengen je op de hoogte van deze opvallende verandering, dus lees snel verder!

Nieuwe look voor Nicol Kremers

Na een periode van afwezigheid is Nicol Kremers weer terug in Nederland. De realityster reisde af naar Thailand om aan zichzelf te werken en is nu terug met een nieuwe look. Ze toont een vlecht aan de voorkant en een enorme paardenstaart. Haar volgers reageren enthousiast op de transformatie. “Je ziet er prachtig uit”, laat een volger weten. Een ander complimenteert de kundigheid van haar nieuwe kapsel.

Gemengde reacties

Ondanks veel positieve feedback, zijn er ook fans die kritiek uiten. Zo reageert een volger: “Je kijkt nog steeds mega stoned uit je ogen”.

Een frisse start

Nicol Kremers heeft aangegeven dat ze naar Thailand is gegaan om aan zichzelf te werken en een nieuwe start te maken. Ze wil haar verleden achter zich laten. Eerder dit jaar maakte Kremers al bekend dat haar relatie met Peter Gillis ten einde is en dat ze mishandelingen heeft meegemaakt.

Terug in Nederland

De realityster is nu weer terug in Nederland. Haar advocaat Sebas Diekstra meldde eerder al dat het goed met Nicol gaat. Met haar nieuwe look lijkt ze klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN