Zien: André Hazes koopt 2-onder-1 kap woning en fans hebben kritiek

Nieuws
door gloednieuwdonderdag, 16 februari 2023 om 16:33
andre hazes
André Hazes heeft een nieuw huis gekocht om in te gaan wonen, zo liet hij in een bericht weten op Instagram.
Droom
André Hazes is dolblij met zijn nieuwe woning en noemt het een droom die uitkomt. Hij heeft altijd al in Wilnis willen wonen en nu op zijn 29e heeft hij eindelijk zijn droom waargemaakt. Zijn nieuwe huis is duurzaam en heeft een modern ontwerp. Het heeft alles wat hij nodig heeft, van een ruime woonkamer tot een grote keuken en vier slaapkamers.
andre hazes 1024x733
Instagram bericht
Hij liet bij het bericht weten:
"Een bijzondere dag vandaag. Ik ben weer terug in mijn favoriete gemeente. Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier. En dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen is een droom die uitkomt. Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ben op mijn aller gelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis?"
Kritiek
Toch zijn er ook wat mensen die weer kritiek hebben op de nieuwe move van André Hazes. Zo reageren sommige fans dat ze hadden verwacht dat André wel iets duurders zou kopen als nieuwe huis om in te wonen. "Gaan de zaken echt zo slecht?" reageert iemand. Een ander: "Ja, ook wel logisch als je al zo lang niet hebt opgetreden!"
Wij wensen André in ieder geval veel geluk in zijn nieuwe huis!