Beelden: 6ix9ine in elkaar geslagen door meerdere mannen

Nieuws
woensdag, 22 maart 2023 om 9:49
schermafbeelding 2019 12 19 om 131544
Een schokkende gebeurtenis vond plaats in een sportschool in Zuid-Florida, waar de Amerikaanse rapper Tekashi 6ix9ine werd aangevallen. Lees hier alles over de verwondingen van de rapper en wat er precies is gebeurd.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!
Aangevallen
De Amerikaanse rapper Tekashi 6ix9ine is opgenomen in het ziekenhuis nadat hij binnen een sportschool genaamd LA Fitness in Zuid-Florida door een groep mannen werd aangevallen. Volgens Variety liep de rapper snijwonden in zijn gezicht en kneuzingen op.
Tekst gaat door onder de foto.
dgejzpnxcaa4gv1 1024x1024
armoo 6ix9ine
Sauna
De advocaat van Tekashi 6ix9ine, Lance Lazzaro, vertelde dat de rapper zowel binnen als buiten de sauna van de sportschool werd aangevallen en probeerde zich te verdedigen. "Hij had snijwonden in zijn gezicht en kneuzingen," zei Lazzaro.
De daders vluchtten nadat medewerkers gewaarschuwd waren voor het voorval. De politie werd gebeld en Tekashi 6ix9ine werd per ambulance naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.
Benieuwd naar de beelden? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk alles hieronder!
Twitter
Op Twitter circuleert een video van de aanval in de sportschool. In een andere video is te zien hoe de bebloede rapper de sportschool verlaat. Lazzaro vertelde aan TMZ dat hij van plan is om Tekashi 6ix9ine beveiliging te bieden.
Juridische problemen
In het verleden had Tekashi 6ix9ine al te maken met juridische problemen. In 2018 werd hij samen met zijn handlangers gearresteerd op beschuldiging van federale afpersing en vuurwapendelicten. In februari 2019 bekende hij schuldig te zijn aan negen aanklachten in de zaak, waaronder afpersing, meerdere vuurwapendelicten, drugshandel en meer. Destijds stond hem minstens 47 jaar gevangenisstraf te wachten.
De beelden
Bekijk hieronder de heftige beelden.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Meer nieuws? Volg ons dan op Instagram, TikTok en YouTube!