Aan deze bizarre regel moeten Frenkie en Mikky zich houden tijdens WK Qatar

Nieuws
maandag, 05 december 2022 om 18:00
frenkie de jong en mikky
In België en Engeland zijn de voetballers op de hoogte gebracht van de bizar strenge regels in Qatar. Maar ook hun partners moeten zich daaraan houden.
Bekijk de regels hieronder.

Strenge regels

Zo mogen voetballers en hun partners in de stadions en openbare ruimtes bescheiden te kleden en in het openbaar schelden, alcohol drinken, luid muziek afspelen en ongepast gedrag vertonen tijdens een gebed zijn ten strengste verboden.

Voetbalvrouwen

De Engelse bond zou bijzonder streng zijn en de kleinste incidenten worden niet getolereerd, zo meldde een anonieme tip aan The Sun. Britse voetbalvrouwen worden ook geadviseerd om geen korte rok aan te trekken en hun schouders te bedekken.
Of ook de Nederlandse partners bijeen zijn geroepen is niet bekend, maar alle spelers en hun partners verblijven in het vijfsterren hotel The St. Regis in Doha. Maar dit is geen pretje voor Frenkie de Jong en Mikky. Bekijk de reden op de volgende pagina!
schermafbeelding 2022 10 27 om 105313 am 1024x867
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

Apart slapen

Hoewel Frenkie de Jong zijn vriendin Mikky Kiemeney onlangs ten huwelijk heeft gevraagd, mogen ook zij geen kamer delen in het hotel. Volgens de strenge regels in Qatar zijn de twee ongehuwd en moeten ze daarom apart slapen.
Ook Matthijs de Ligt, Davy Klaassen, Steven Berghuis en Luuk de Jong zullen de nachten zonder hun vriendin moeten doorbrengen.
Wat vind jij hiervan?
Volg ons op Instagram @Gloednieuw en praat mee!
Bron: Ditjesendatjes | Beeld: Instagram