Dit wordt de nieuwe Call of Duty

Nieuws
door Fabiën
woensdag, 24 maart 2021 om 19:00
call of duty modern warfare mw
Net zoals bij FIFA spant het er iedereen jaar weer om hoe het nieuwe deel in de reeks van Call of Duty eruit komt te zien. Hoewel we waarschijnlijk nog allemaal druk in de weer zijn met Black Ops: Cold War, is de naam van het nieuwe deel nu uitgelekt.
Het ziet er namelijk naar uit dat de nieuwste game Call of Duty WWII: Vanguard gaat heten. Dat meldt website ModernWarzone. Het lijkt er dus op dat deze game zich opnieuw zal afspelen in de Tweede Wereldoorlog.
De naam Vanguard kan verwijzen naar een slagschip, dat in de Tweede Wereldoorlog in bezit was van de Britse marine. Het schip is echter nooit ingezet, dus de kans is groot dat de naam toch ergens anders naar verwijst.
Klik naar de volgende pagina om te lezen waar en wanneer het zich afspeelt.
Verder laat ModernWarzone weten dat bepaalde scènes zich afspelen in de jaren vijftig, dus na de oorlog. Het is daarom mogelijk dat er wordt teruggeblikt op de oorlog. Meer is er helaas nog niet echt bekend over het nieuwe deel in de COD-reeks. Waarschijnlijk zal het ook wel even duren voordat er meer wordt onthuld. Stay tuned!
Vind je dit goed klinken? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!