'Dit wordt de nieuwe James Bond'

Nieuws
maandag, 28 november 2022 om 13:32
james bond 1015612 960 720
Je kan tegenwoordig echt óveral op wedden. Niet alleen voetbalwedstrijden, de aandelenmarkt, of paardenracen. Nee, tegenwoordig kan je ook wedden op wie de nieuwe James Bond wordt.
En er is een nieuwe kandidaat die de wedkantoren compleet verovert!

Wie is jouw James Bond?

Afhankelijk van wanneer je geboren bent heb je een James Bond die jij waarschijnlijk de 'echte originele' James Bond vindt. Voor veel boomers is dat Sean Connery, voor veel van onze broers of neven is dat misschien Pierce Brosnan. Maar voor de meeste die dit lezen is dat waarschijnlijk toch echt Daniel Craig.
Het is alleen al een tijdje bekend dat Daniel Craig wilde stoppen. De laatste James Bond film was dan ook de laatste waar hij in te zien was. Binnenkort is Daniel Craig te zien in zijn eerste ‘post-Bond’-film.
Vanaf 23 december is Glass Onion: A Knives Out Mystery op Netflix te streamen. Met een recente wodka-reclame maakte de acteur al duidelijk dat hij het 007-imago achter zich heeft gelaten, waarim hij namelijk dansend te zien is.
Ben je benieuwd wie iedereen bij de wedkantoren voorspelt dat de nieuwe James Bond wordt? Klik dan door naar de volgende pagina.
Lees op deze pagina verder om te kijken wie de nieuwe James Bond wordt, volgens veel mensen.
De nieuwe James Bond
Maar wie wordt de nieuwe James Bond? Dat is al een tijd lang het onderwerp van veel gesprekken onder mannen (en vrouwen) over de hele wereld. Volgens de wedkantoren is er een nieuwe suggestie waar nu bijna iedereen op wedt.
Die bookmakers laten weten dat diegene niet iemand is waar iedereen eerder op hoopte, zoals bijvoorbeeld Tom Holland. “We hebben in het verleden wel geprobeerd naar jongere mensen te kijken”, aldus producent Michael Wilson. “Maar als we dat visualiseren, komen we erachter dat het niet werkt. Vergeet niet dat James Bond al een veteraan is.”
Dan Stevens
De nieuwe James Bond zou volgens bookmakers worden... Dan Stevens. "Wie?" horen we je denken. Wij moesten ook even Googelen. Het is deze acteur:
image 14
Dan Stevens in Legion. Afbeelding: Disney.
Deze acteur, die ook bekend is uit Downton Abbey, is volgens de wedkantoren binnen no time gestegen naar de eerste plek tussen namen als Henry Cavill, Tom Hardy en Idris Elba.
Lijkt dit je een goed idee? Praat mee op onze Instagram @gloednieuw.
Bron: Manners