Eindelijk: Dit zou de eerste gelekte screenshot van GTA 6 zijn

Nieuws
door Danique
donderdag, 07 april 2022 om 12:45
3948720 gtaonline 342022 image5
Het is officieel bekend dat Grand Theft Auto 6 in ontwikkeling is. Vele fans wachten in spanning af op de eerste beelden, maar Rockstar heeft schijnbaar de eerste screenshot uit de nieuwe GTA al naar buiten gebracht!
Sneaky insight
Op de screenshot is een villa te zien die niet erg bekend voor komt. Maar echte kenners van het spel ontdekte al snel dat het gaat om een schilderij dat verstopt zat in Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Die game verscheen eind vorig jaar. Fans denken dat Rockstar daarmee de eerste beelden op een sneaky wijze al naar buiten heeft gebracht.
Insider Matheusvictorbr denkt in ieder geval dat het zo is. Hij beweert nu dat hij bevestiging heeft gekregen dat deze screenshot daadwerkelijk een beeld is uit GTA 6.
Locatie van het spel
Of het helemaal waar is, moet nog blijken. Matheusvictorbr wilt namelijk niet zijn bron verklappen. Mocht het wel waar zijn, dan is het ook gelijk een flinke hint als het gaat om waar de volgende GTA-game zich gaat afspelen. De locatie is waarschijnlijk gebaseerd op een stad in de buurt van Hollywood of ergens rondom Miami.

Após alguns meses. Fui confirmado que essa imagem é do Próximo Título da série Grand Theft Auto. A localização em Jogo, Possivelmente é inspirada Próximo ao subúrbio americano, Nas mediações de Hollywood - Florida. Perfeição! ❤️

Image
678
Reply
Bron: Manners / Beeld: GTA, Twitter