Gio Latooy breekt in tranen uit: 'Lees dit met pijn in mijn hart'

Nieuws
maandag, 11 maart 2024 om 19:22
gevaar op de weg 1transfer frame 264
Gio Latooy ontroerd na het lezen van een negatieve comment over zijn huisinrichting
Hou je vast, want we duiken vandaag in de wereld van vloggers en hun huizen. Lees snel verder!

Gio Latooy: 'Het is geen bij elkaar geraapt zooitje'

Toen Gio Latooy onlangs een comment las die zijn nieuwe huisinrichting een 'bij elkaar geraapt zooitje' noemde, kon hij zijn emoties niet bedwingen. In zijn nieuwste vlog op YouTube nam hij de tijd om te reageren op de kritiek.
Hij zei: "Met pijn in mijn hart lees ik deze comment voor," en vervolgde met een lach, "we leven in een wereld waarin smaken verschillen en dat is maar goed ook. Als we allemaal dezelfde smaak hadden, zouden we allemaal dezelfde vriendin, auto of huis hebben." Gio en zijn vriendin Lynn zijn juist erg blij met hun nieuwe inrichting.

Reactie op de kritiek

Gio wees naar een hoekje met kattenspullen en gaf toe: "Hier ben ik het wel mee eens. Dit is inderdaad een bij elkaar geraapt zooitje." Maar hij benadrukte dat het belangrijk is dat smaken verschillen en dat het geen probleem is als niet iedereen zijn inrichting mooi vindt.

Waarom de dure ontwerpen niet zijn uitgevoerd

Onder de video was er een volger die kritisch was over het feit dat Gio's huis niet leek op de 'toffe ontwerpen' die hij had laten maken en waarom hij de tekeningen voor de open haard had weggehaald. Gio reageerde hierop door te zeggen dat de tekeningen 350 duizend euro kosten. "Dat is de reden dat ik dat niet gedaan heb. Ik doe het liever zelf."
Het is duidelijk dat Gio zijn hart en ziel in zijn huis heeft gestoken en hoewel hij zich bewust is van de meningen van anderen, blijft hij trouw aan zijn eigen stijl. Laten we deze vlogger herinneren aan het feit dat het hebben van een unieke stijl juist iets is om te vieren.