'GTA 6 krijgt upgrade waar gamers al jaren op wachten'

Nieuws
door Danique
donderdag, 21 oktober 2021 om 14:00
gta6
Al jaren lang wachten GTA-spelers op bepaalde dingen die ze graag willen zien in het nieuwe deel. Goed nieuws voor de gamers, want het lijkt erop dat wellicht één van de meest gevraagde dingen in GTA 6 gaat komen.
Door een vacature die online kwam, hebben spelers van GTA het vermoeden dat Grand Theft Auto 6 een flinke upgrade krijgt. Rockstar Games zoekt namelijk een VFX Artist en het lijkt erop dat die persoon voor GTA aan de slag mag gaan, al staat dat er niet specifiek bij. De VFX Artist gaat zich dan bezig houden met extra leven geven aan de omgeving, karakters, wapens, voertuigen en meer.
Naast deze dingen moet de VFX Artist zich ook richten op grotere zaken, zoals grootschalige vernietiging en wolkenkrabbers die in elkaar storten. Fans roepen al jaren om omgevingen die kapot kunnen. Nu gebeurt er niks wanneer je een gebouw bestookt met een raketwerper, maar dat gaat in het nieuwe deel hopelijk dus veranderen.
Dat er wolkenkrabbers in het spel zitten, is nog een hint dat het zou gaan om GTA 6. Het zou zomaar eens de grootste update sinds jaren kunnen zijn. Fans hopen in ieder geval dat het niet zal tegenvallen.
Bron: Manners.nl / Beeld: GTA