'Jade zoende met TikTokker Stan Lucas en 2 andere jongens op 1 avond'

Nieuws
maandag, 12 december 2022 om 13:44
img 4977
Gio en Jade zijn nog geen week uit elkaar of de beerput wordt alweer opengetrokken door de Juicekanalen op internet. Zo is er behoorlijk wat juicy informatie naar buiten aan het komen over Jade en de dingen die ze zou hebben uitgespookt de afgelopen tijd.
Op Gloednieuw lees je alles hierover het eerst!

Gio en Jade uit elkaar

Aan het eind van vorige week plaatsten Gio en Jade beide een reeks foto's op hun Instagram waar ze lieten weten dat de relatie tussen hun gestrand was. Op datzelfde moment lieten ze in een vlog weten hoe hun beslissing om uit elkaar te gaan tot stand is gekomen.

Voetballers in Jade haar dm

Niet lang daarna liet Gio in een andere vlog weten dat er al voetballers en andere thirsty jongens in de dm van Jade op Instagram waren geslide. Zo heeft hij het onder andere over een bepaalde voetballer van PSV.
Maar Jade zou volgens nieuwe informatie afgelopen maand al zijn vreemdgegaan met 3 verschillende jongens in een club in Rotterdam.
Lees verder op de volgende pagina om alles hierover te zien!
Lees snel verder op deze pagina!

Stan Lucas

Volgens Yvonne Coldeweijer hebben zij een bron gesproken die beweert dat Jade zich afgelopen maand al flink heeft vermaakt in een club in Rotterdam. Zo zou ze onder andere hebben gezoend met bekende Nederlandse TikTokker Stan Lucas.
schermafbeelding 2022 12 12 om 131912
En niet alleen Stan zou met Jade in de club hebben gezoend, maar ook twee andere jongens.

Gezoend met 3 jongens

Yvonne laat weten: "Ook Jade is afgelopen maand in een club in Rotterdam vreemdgegaan met drie boys op 1 avond. Gezoend bedoel ik dan. Drukke meid."
"Een daarvan was model Stan Lucas. Of dit verder nog uit de klauwen in gelopen is onbekend."
1be33b9a 3fb2 4545 acbf 53970fbc7c03 599x1024
Ook zou Jade 10 maanden geleden met een bekende Nederlandse jongen zijn vreemdgegaan. Het gaat om iemand die we allemaal kennen. Lees dit shocking nieuws via deze link.
Wat denk jij hiervan? Volg ons op Instagram en TikTok @gloednieuw en praat hierover mee!