Juultje Tieleman onthult vreemdgaan van Gio met Jade tijdens hun relatie

Nieuws
woensdag, 06 juli 2022 om 21:16
schermafbeelding 2018 11 12 om 180322
Nogal wat rumoer in Nederlands YouTub-land! Vooral in het kamp Gio, Jade, Don en Juultje loopt het nu behoorlijk storm. Gio heeft zich uitgesproken over het feit dat Don de Jong een relatie heeft met zijn ex-vriendin Juultje Tieleman.
En Juultje heeft daar nu op gereageerd.
Gio vertelt over Don & Juultje
Gio Latooy is een YouTuber die bekend is om zijn vlogs en zijn spelletjesvideo's. Hij heeft nu ruim twee jaar een relatie met Jade van Vliet, maar daarvoor had hij een relatie met Juultje Tieleman. Na die relatie bleek dat Juultje Tieleman verkering had met een andere YouTuber Don de Jong.
En daar reageerde Gio vorige week voor het eerst op.
Na die relatie bleek dat Juultje Tieleman aan het daten was met andere YouTuber Don de Jong. In een interview met Robbert Rodenburg heeft Gio namelijk verteld hoe hij de situatie heeft ervaren.
Hij zegt in het interview onder andere: "Ik heb me er nooit echt over uitgesproken. (...) Ja, dat was wel apart natuurlijk. Ik heb altijd een beetje de ongeschreven regel: aan de ex van je vriend zit je niet aan."
Juultje reageert
Zojuist heeft Juultje Tieleman hier op gereageerd, in een Instagram vraag & antwoord sticker. Een fan vroeg haar namelijk wat ze van de reactie van Gio op haar relatie met Don vond. Hierop reageerde Juultje opvallend:
"A. Hoe ik het mee kreeg waren ze cool, geen besties. B. Ik ging met Don toen hij (Gio, specificeert ze later) een vriendin had dus wat boeit 't nog."
Ze gaat verder: "Zijn huidige vriendin (Jade, red.) kwam daar altijd over de vloer ook als ik er was, ik had fully trust dat er niets speelde (want dat zei hij). Bleek toch iets anders te liggen (haha), hoor je mij janken?"
Ze sloot af met: "Doe je ding, als dat je gelukkig maakt."
image 585x1024
To be continued... Volg ons op Instagram @gloednieuw om niks te missen van deze drama.