Koppel gaat skinnydippen in Lang Leve de Liefde

Nieuws
woensdag, 20 maart 2024 om 20:15
schermafbeelding 2024 03 20 om 201641
LLDL neemt een pikante wending, als een stelletje besluit om een nachtelijke duik te nemen - naakt!
Jij wilt de scoop, wij hebben hem. Lees dus snel verder!

Avontuur in de villa

'Lang Leve de Liefde' (LLDL) is een bekend concept: mensen op zoek naar liefde, verblijven in een luxueuze villa en worden de hele tijd gefilmd. Na de eerste nacht kunnen ze kiezen om te blijven of naar huis te gaan. Dit concept is geliefd bij veel fans. Elke 24 uur biedt nieuwe verrassingen en iedereen wil zich natuurlijk van zijn beste kant laten zien aan het Nederlandse publiek.

Van chillen op de bank tot skinny dippen

Sommige koppels kiezen voor een actieve date, anderen chillen liever op de bank. Maar dit keer gebeurde er iets speciaals in de LLDL villa. We hebben het over Isa en Diederik, die besloten om een nachtelijke duik te nemen in de vijver van de villa - zonder kleren aan!
Ondanks de nog niet zo warme temperaturen, wist Isa Diederik over te halen. Ze sprongen beiden in de vijver met weinig kleding aan, wat hilarische beelden opleverde.

Terug naar de villa

Alsof de frisse duik nog niet genoeg was, renden ze daarna terug naar de villa. Maar dat ging niet zonder gevolgen. De spontane Isa gleed uit en leek een flinke klap te maken. Op de beelden is te zien dat ze direct weer opstaat. Diederik vraagt bezorgd of het goed met haar gaat, maar ze kan alleen maar lachen om de situatie. Gelukkig eindigt dit avontuur goed. De grote vraag is nu: zullen ze hun verblijf verlengen?
Bron: Talpa, Instagram LLDL