Max Verstappen onder vuur om pikante 18+ foto's: 'Waarom doet hij dit?!'

Nieuws
woensdag, 07 december 2022 om 19:00
schermafbeelding 2019 07 05 om 112522
Max Verstappen, de jonge en succesvolle Formule 1-coureur voor Red Bull Racing, ligt onder vuur op social media vanwege een video die geüpload werd door Susanna Klibansky.
En dat gaat nu viral!

Max Verstappen

Verstappen is een van de jongste en meest succesvolle coureurs in de geschiedenis van de Formule 1. Hij debuteerde op 17-jarige leeftijd en won in 2016 zijn eerste race voor Red Bull Racing. Sindsdien heeft hij al meerdere races gewonnen en is hij een van de favorieten om te winnen in elk seizoen. Hoewel Verstappen bekend staat om zijn vaardigheden op het circuit, lijkt hij momenteel in het nieuws te zijn vanwege zijn privéleven.
Tekst gaat door onder de foto.
schermafbeelding 2022 03 29 om 164336
max verstappen kelly piquet

Kelly Piquet

Verstappens vriendin, Kelly Piquet, is de dochter van de Braziliaanse Formule 1-legende Nelson Piquet. Net als haar vader heeft Piquet een passie voor autoracen en is ze regelmatig te zien op de tribunes tijdens de races van Verstappen. Hoewel er een leeftijdsverschil is tussen Verstappen en Piquet, lijken ze een sterke band te hebben en lijkt het erop dat ze het samen naar hun zin hebben.

Ophef Max Verstappen

De ophef rond Verstappens privéleven is opmerkelijk, aangezien hij vooral bekend staat om zijn prestaties op het circuit. Hij is een van de meest getalenteerde en succesvolle coureurs van dit moment en heeft al meerdere races gewonnen in zijn carrière. Hoewel hij in het verleden al eens in opspraak is geraakt vanwege incidenten op het circuit, is dit de eerste keer dat zijn privéleven zo in het nieuws is.
Ben je benieuwd waar de ophef over gaat? Bekijk het dan door naar de volgende pagina te klikken!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk waar de ophef over gaat onderaan het artikel!

Pikante boeken

In een video is te zien hoe Susanna Klibansky tijdens een bezoek aan het huis van Verstappen in Monaco inzoomde op een paar boeken die in het zicht liggen. De boeken bevatten foto's van naakte vrouwen, wat geleid heeft tot veel ophef op social media. Sommige mensen vinden het niet acceptabel dat Verstappen deze boeken in huis heeft, aangezien hij samenwoont met zijn vriendin en hun 4-jarige dochter.
Het is onduidelijk wat Verstappen te zeggen heeft over de boeken die te zien waren in de video van Klibansky. Het is ook onbekend wat de reactie van Piquet en hun dochter is op de ophef die is ontstaan op social media. Wat wel duidelijk is, is dat de video en de boeken in kwestie veel aandacht hebben getrokken en dat Verstappen momenteel het middelpunt is van veel discussie op social media.
Bekijk hieronder een tweet erover:

Ophef over coureurs

Verstappen is niet de enige coureur die ooit in opspraak is geraakt vanwege zijn privéleven. In het verleden zijn er verschillende coureurs geweest die het middelpunt waren van schandalen of controverses, waaronder de Braziliaanse coureur Ayrton Senna en de Britse coureur Lewis Hamilton. Hoewel deze coureurs bekend staan om hun prestaties op het circuit, hebben ze ook meegemaakt dat hun privéleven in het nieuws kwam.
Tekst gaat door onder de video.

Discussie op social media

Het is onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van de ophef rond Verstappens privéleven. Het is mogelijk dat dit geen invloed zal hebben op zijn carrière en dat hij gewoon door kan gaan met racen en winnen. Aan de andere kant kan het ook zijn dat de ophef rond zijn privéleven een negatief effect heeft op zijn imago en dat hij daardoor minder populariteit zal hebben onder zijn fans. Wat er ook gebeurt, het lijkt erop dat Verstappen voorlopig het middelpunt zal blijven van veel discussie op social media.