Maxime Meiland zwaar onder vuur na pijnlijke Photoshop-fout

Nieuws
dinsdag, 16 mei 2023 om 13:44
schermafbeelding 2021 04 22 om 224315
Maxime Meiland, bekend van de populaire realityserie 'Chateau Meiland', is onlangs in een kleine sociale media storm terecht gekomen. De ster wordt beschuldigd van het manipuleren van een foto op Instagram, wat leidde tot een golf van kritiek.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!
Het betrof een foto op het account van haar vriend Leroy, waarop het paar samen met hun kinderen naast en op een schommel te zien is. Kritische volgers merkten echter op dat iets niet helemaal klopte.
Tekst gaat door onder de foto.
maxime meiland martien meilandpng

Fout in de foto?

Bij de paal aan de rechterkant op de foto, leek een groot deel bewerkt te zijn. Fans speculeerden dat Maxime mogelijk een boomstam naast haar had verwijderd om haar achterste prominenter te laten lijken. Deze theorie werd zelfs ondersteund door de altijd scherpzinnige Jan Roos van Roddelpraat, die suggereerde dat Maxime zich voor haar achterste schaamde.
Benieuwd naar de rest? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk alles hieronder!

Reacties en ingrepen

De vermeende fout liet sociale media niet onberoerd. Het regende reacties waarin volgers hun verbazing en scepsis uitten over de vreemde verandering in de foto. Enkele reacties waren humoristisch van aard, zoals "Paal left the chat" en "NEP. Photoshop.nl".
Naar aanleiding van de kritiek hebben Maxime en Leroy ingegrepen door de betreffende foto te verwijderen.
Bekijk de foto hieronder.
image 20 725x1024

Conclusie

Hoewel Maxime Meiland niet direct heeft gereageerd op de beschuldigingen, laat deze situatie zien hoe waakzaam fans en volgers zijn wanneer het aankomt op het beeld dat beroemdheden van zichzelf presenteren op sociale media.
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws?
Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!
Bron: Axed.nl