Messi besluit toch weer keihard uit te halen naar alle Nederlanders

Nieuws
vrijdag, 03 februari 2023 om 20:25
lionel messi
Lionel Messi heeft weer eens zijn mening gegeven over het Nederlandse elftal. In een interview met de sportkrant Olé spreekt hij openlijk over het WK, en dan vooral over de veelbesproken wedstrijd tegen Nederland.
Hij geeft hierbij commentaar op het Nederlands elftal en hun prestaties tijdens dit toernooi.
Argentinië tegen Nederland
Volgens hem is het oneerlijk dat Argentinië zo veel kritiek kreeg na het spel. "Niemand zag wat er vooraf aan de wedstrijd gebeurde, tijdens de wedstrijd en in de strafschoppenserie", zegt hij. “De Nederlandse spelers hebben ons geprovoceerd en nodigden geen respect of fair play uit”.
Volgens Messi hadden de Nederlanders het druk met hem en zijn teamgenoten tijdens de strafschoppen. Ze probeerden hen uit hun concentratie te halen, maar er wordt niet over gesproken. Hij vindt dat we het gehele plaatje moeten bekijken voordat we commentaar geven op wat er na het winnen van het WK is gebeurd (verwijzend naar het gedrag van doelman Martínez).
Kritiek
Kritiek is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelen en verbeteren van producten, diensten of processen. Door kritisch te denken, kunnen we structureel leren en problemen of knelpunten voorkomen.
De voetballer wordt online hard bekritiseerd voor zijn uitspraken. Veel mensen deelden hun mening over onze Instagram-post en waren het met hem oneens. "Hij was zelf aan het basketballen op het veld en wil nu verwijten naar Nederland wijzen", reageerde iemand. Iemand anders schreef: "Jaa, dag!" en nog iemand opperde: "De hele wedstrijd is gefilmd, dus ik weet waarover ik praat, toch?"
WK 2026
De 35-jarige vertelde ook dat de deur naar het WK in 2026 op een kiertje stond. Hoewel ik door mijn leeftijd twijfel of ik er dan nog bij kan zijn”, geeft hij aan, “zoek ik nog steeds plezier in het voetbal. Zolang ik me goed voel en energie heb, blijf ik actief. We zullen moeten afwachten hoe de reis naar het volgende WK eruitziet.