Niet eerder vertoonde beelden laten zien hoe vies de keeper van Argentinië speelde

Nieuws
door gloednieuwdonderdag, 22 december 2022 om 19:00
dgex5lnxuaa8sef
De finale van het WK 2022 was eindelijk hier! Frankrijk en Argentinië waren de laatste landen die het tegen elkaar op moesten nemen voor de felbegeerde titel. Als jij één van die 4,4 miljoen kijkers was, dan heb je waarschijnlijk een van de beste WK-finales ooit gezien.
Maar je hebt waarschijnlijk ook een ding níet gezien!
Intense wedstrijd
Het beloofde een intense wedstrijd te worden, want beide landen hadden sterke spelers. Frankrijk had bijvoorbeeld Kylian Mbappé en Antoine Griezmann, terwijl Argentinië kon terugvallen op Lionel Messi en Sergio Agüero.
Maar in een bizarre wedstrijd leek Argentinië in eerste instantie moeiteloos te winnen, totdat Mbappé met zijn 3 doelpunten op het toneel verscheen en de wedstrijd beslist moest worden door penalty's.
Nieuwe beelden
Er was ook nog iets anders wat de finale interessant maakte: Frankrijk had al eerder het WK gewonnen, terwijl Argentinië nog steeds op zoek was naar hun eerste overwinning. Dit bleek uiteindelijk wel een belangrijke factor in de uiteindelijke uitslag.
Tekst gaat door onder de foto.
image 47
Tijdens deze strafschoppenserie bleek ook dat de Argentijnen niet bang waren om onsportief te zijn, zoals te zien was op nieuwe beelden waarop de doelman van Argentinië iets zeer onsportiefs deed.
Ben je benieuwd naar de beelden? Klik dan door naar de volgende pagina om ze te bekijken.
Lees het artikel hier snel verder en bekijk de beelden hieronder.

Onsportief

Tijdens deze strafschoppenserie bleek ook dat de Argentijnen niet bang waren om onsportief te zijn, zoals te zien was op nieuwe beelden waarop de doelman van Argentinië de Franse speler Aurélien Tchouaméni probeerde uit zijn concentratie te halen door de bal weg te gooien, wat resulteerde in een gemiste penalty door Tchouaméni.

Winnaar

Uiteindelijk was het Argentinië die als winnaar uit de bus kwam, na een spannende reeks penalty's. Het was een emotionele en vermoeiende wedstrijd, maar uiteindelijk was het Argentinië die de felbegeerde titel van WK-winnaar in de wacht sleepte.
En dat kwam hoogstwaarschijnlijk door deze actie van Martinez.

De beelden

Bekijk de beelden waar het over gaat hieronder.