Roxy Dekker doet bizarre onthulling over optredens

Nieuws
vrijdag, 05 april 2024 om 19:58
schermafbeelding 2024 04 05 om 200227
De overgang van TikTok naar het grote podium kan behoorlijk spannend zijn, zo onthulde Roxy Dekker recent in de talkshow Beau. De 19-jarige zangeres die hit na hit scoort, geeft toe dat ze bijna flauwviel van de spanning voor haar optreden.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Van TikTok ster tot podium fenomeen

Roxy Dekker's muzikale loopbaan schiet als een raket omhoog. Met een agenda vol optredens op grote festivals is de voormalige TikTok-ster een gevestigde naam in de muziekindustrie. Maar deze overgang van het maken van TikTok-video's naar het optreden op grote podia is niet zonder stress, zo onthulde ze in de talkshow Beau.

Roxy Dekker: De hitmachine

Roxy Dekker staat inmiddels bekend als een ware hitmachine. Het is bijna onvoorstelbaar dat het slechts een jaar geleden is dat haar eerste nummer, "Anne-Fleur Vakantie", uitkwam. Het nummer, dat ontstond uit een TikTok-serie waarin volgers vier woorden mochten achterlaten, werd een enorme hit. En al was het nipt geen Top 40-hit, haar tweede single "Satisfyer" stond maar liefst 15 weken in de Top 40 en werd zelfs een top 10 hit.

Nieuwste single: Sugardaddy

Haar nieuwste single "Sugardaddy" kwam gisteren uit. Roxy begon vijf weken geleden met het teasen van dit nummer op TikTok, en het werd al snel weer een hit op het platform. Afgelopen weekend stond ze op Paaspop voor duizenden mensen en tot haar verbazing kon iedereen het nummer al uit volle borst meezingen.

Podiumangst

Ondanks het feit dat Roxy het geweldig vindt om op grote podia te staan, onthulde ze dat ze last heeft van een soort faalangst. Voor haar optreden op Paaspop viel ze bijna flauw van de spanning. Maar zodra ze op het podium staat, verdwijnen die zenuwen. Het enige lastige is volgens haar dat ze in haar enthousiasme soms vergeet op haar zang te letten. Gelukkig kan ze rekenen op een goed team om haar heen dat haar van de nodige tips en tricks voorziet.