Schokkende informatie rondom 'vreemdgaan-situatie' Suzan, Freek en Maan

Nieuws
maandag, 25 juli 2022 om 20:25
maan suzan en freek showmag
Een aantal weken geleden werd Nederland geshockeerd met het gerucht dat Freek (van Suzan en Freek) vreemd zou zijn gegaan in de bezemkast met zangeres Maan. Nu is er nog meer informatie over die situatie naar buiten gekomen.
Nieuwe informatie
Juicechannel bracht zojuist namelijk nog wat meer informatie over Suzan & Freek naar buiten via hun Instagram kanaal. Lees het hieronder:
"Een aantal weken geleden hebben wij de scoop gebracht dat Freek met @maan.de.st in een bezemkast was beland tijdens @vriendenvanamstel, iedereen was in shock maar zo "shocking" was het dus blijkbaar niet."
Open relatie
"Meerdere bronnen hebben ons de afgelopen tijd gemeld dat @suzanenfreek namelijk een "open relatie" hebben en dat ze dus af en toe een avontuurtje met een ander mogen beleven."
"Ook melden de meeste bronnen ons ook dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet Freek heeft Suzan laatst ten huwelijk gevraagd, heel toepasselijk op een maandag. Of de twee doorgaan met de open relatie als ze getrouwd zijn zal de tijd wel uitwijzen."
Had jij dit verwacht? Blijkbaar is het vreemdgaan dus zo erg niet geweest (mocht het überhaupt gebeurd zijn.