Selma Omari haalt hard uit naar Boef en verwijdert het weer

Nieuws
zaterdag, 18 april 2020 om 00:58
boef selma omari
We hebben weer wat late night tea te pakken, en dit keer gaat het over exen Boef en Selma Omari. Zojuist plaatste Boef namelijk een bepaald filmpje op zijn Instagram, en daar was Selma blijkbaar niet zo blij mee.
Selma Omari plaatste vanavond een opmerkelijk bericht op haar story. In de story begon Selma meteen heftig:

"Je bent smerig"

Ze ging daaronder verder met:
"Je zet jezelf alleen maar voorschut kleine jongens kunnen niet volwassen worden."
Zou over iedereen kunnen gaan zou je denken, toch? Nee, want ze sloot haar bericht heel duidelijk af met een tag van... juist, @boef.
img 8426
Screenshot via @cestmocro
Waarover Selma boos was? Dat zou volgens mensen alles te maken hebben een filmpje wat Boef kort daarvoor op zijn story deelde en weer verwijderde.
En ja... dat filmpje hebben we ook! Klik hieronder naar de volgende pagina van dit bericht om het filmpje van Boef te zien waar Selma zo boos over was.
We hebben het filmpje die Boef op zijn Instagram plaatste ook weten te bemachtigen. Over dit filmpje zou Selma Omari boos zijn en dus haar bericht op Instagram hebben gemaakt.
In het filmpje is een onbekende dame te zien die sensueel voor Boef zijn neus danst. Het lijkt er misschien op dat Boef dit filmpje naar iemand persoonlijk wilde sturen, want je kan zijn stem horen terwijl hij zegt: "Bro ik heb ff geen tijd."
Bekijk hieronder het opmerkelijke filmpje.
Video via @marwajuicee