Songfestival compleet nep, blijkt uit opgedoken bericht Nederlandse act

Nieuws
woensdag, 02 november 2022 om 21:00
songfestival
Gister werd bekend dat Mia Nicolai (26) en Dion Cooper (28) in mei meedoen aan het songfestival in Liverpool. Maar blijkbaar wist Mia dat al veel eerder.
Dat blijkt uit haar aparte reactie.

Groot project

Op 18 mei post Mia op Instagram een bericht: "Ik zeg het alvast: over zes maanden komt er een nieuw project dat mij lief is naar buiten in de wereld. Het gaat de boel flink opblazen." Niemand wist waar dit over ging, maar dat wordt nu pas duidelijk. Het is namelijk nu zes maanden later.
"Weet je nog dat ik zei dat er iets groots in november zou komen? Nou, het is er. Eurovisiesongfestival 2023 we komen eraan," Vertelt Mia.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

Selectieronde

Heel erg leuk nieuws voor Mia, maar niet voor de mensen die ook mee wilde doen. Op 16 mei ging namelijk de selectieronde van start. Tot 31 augustus konden mensen zich aanmelden voor het songfestival, terwijl, als we Mia mogen geloven, zij op 18 mei al wist dat zij zou gaan.

Reactie Avrotros

RTL Boulevard vroeg Avrotros om een reactie: "Een halfjaar geleden postte ze dat ze nieuwe muziek wilde uitbrengen in november. Maar uiteindelijk manifesteerde ze nog iets beters: het songfestival. Die nieuwe muziek wordt dus uiteraard verschoven."
Wanneer RTL Boulevard vraagt naar de reactie van Mia die expliciet refereert naar haar post van 18 mei, doet AVROTROS dat af als 'haar humor'. "Daar moet je haar voor leren kennen."