Max Verstappen neemt bizarre maatregel tegen Horner: “Dit gaat heel ver”

Nieuws
woensdag, 06 maart 2024 om 18:33
0cd973728b7f geri horner christian horner romantic selfie zjpg
De ruzie tussen Red Bull Racing-teambaas Christian Horner en Jos Verstappen neemt nieuwe hoogtes aan, met Verstappen die Horner verbant van een verjaardagsfeest in Dubai. Dit alles volgt na beschuldigingen van ongepast gedrag door Horner naar een vrouwelijk teamlid.
We zijn er om je het laatste nieuws te brengen, dus duik erin!

Ongepast gedrag?

Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing, werd beschuldigd van ongepast gedrag door een vrouwelijk teamlid. Red Bull voerde een onafhankelijk onderzoek uit en verklaarde Horner onschuldig. Maar de rust keerde niet terug - een dag later werden de Whatsapp-gesprekken tussen Horner en het teamlid gelekt.

Interne conflicten

Hoewel Horner de beschuldigingen blijft ontkennen, heeft de situatie voor flinke onenigheid gezorgd, vooral tussen hem en Jos Verstappen. Verstappen is niet bang om zijn mening te geven en heeft in een gesprek met The Daily Mail laten weten dat hij Horner graag ziet vertrekken. "Het team dreigt uit elkaar te vallen. Het kan niet zo doorgaan. Hij speelt het slachtoffer terwijl hij juist de veroorzaker is van de problemen", zegt Verstappen.

Gevolgen voor Horner

De gevolgen bleven niet beperkt tot de racewereld. Afgelopen maandag was Horner niet welkom op het verjaardagsfeest van Verstappen in Dubai, wat de ruzie verder escaleerde. Bovendien circuleren er geruchten dat Horners persoonlijke leven ook te lijden heeft. Britse media melden dat zijn vrouw Geri zich 'extreem vernederd' voelt.

Impact op Spice Girls?

Het nieuws heeft zelfs de Spice Girls bereikt. Ondanks dat alle Spice Girls contact hebben opgenomen met Geri, voelt ze zich niet gesteund. Geri had gehoopt op meer openbare steun van de Beckhams. De beschuldigingen tegen haar man zouden voor een ruzie hebben gezorgd binnen de groep, wat de situatie nog ingewikkelder maakt.