Voor het eerst spion van Yvonne onthult: Blijkt BN'er te zijn!

Nieuws
door Danique
maandag, 13 juni 2022 om 15:32
schermafbeelding 2022 06 13 om 141259
Yvonne Coldeweijer is de roddelkoningin van Nederland. Elke week brengt zij nieuwtjes naar boven over BN'ers en ze heeft absoluut geen blad voor haar mond. Haar inside information ontvangt ze via spionnen, maar wie dat zijn, dat houdt Yvonne natuurlijk voor haarzelf. Al lijkt het erop dat déze BN'er een van haar spionnen zou kunnen zijn.
Vermoedens
Showbizz-expert Vanessa Bontjes van het roddelblad Ditjes & Datjes heeft geprobeerd uit te zoeken wie haar spionnen zijn en ze heeft een vermoeden. Vanessa denkt dat Gordon weleens een alle info van collega-BN'ers met Yvonne deelt. "Regelmatig sturen ze elkaar hartjes op berichten en reageren ze op elkaar op Instagram. Inmiddels is ook duidelijk dat ze elkaar dm’en", schrijft Vanessa.
Opvallende vriendschap
De vriendschap tussen Yvonne en Gordon is erg opvallend. Yvonne is namelijk gestart met haar juicekanaal op BN'ers te exposen. In de media worden namelijk altijd handen boven het hoofd gehouden voor collega's en dat vindt de roddelqueen niet oké.
Dat Yvonne een goede vriendschap heeft met Gordon steekt ze ook niet onder banken of stoelen. In een interview met Beau Monde zei ze: "Mij hoor je nooit iets lulligs zeggen over Goor. Sinds ik af en toe met hem DM, heb ik een zwak voor hem."
Vanessa denkt daarom dat het helemaal geen gekke gedachten is dat Gordon een spion van haar kan zijn. Gordon zit natuurlijk ook in dat media-wereldje en heeft een groot netwerk.
Bron: Ditjes & Datjes, Blijned / Beeld: YouTube