Lang op gewacht: WhatsApp komt met hele fijne nieuwe functie

Nieuws
dinsdag, 29 november 2022 om 11:30
whatsapp
WhatsApp komt met een super fijne nieuwe functie waar we allemaal op zaten te wachten. Het is binnenkort mogelijk om berichten naar jezelf te sturen. Zo kunnen gebruikers in de app bijvoorbeeld notities en reminders opslaan.
Hieronder leggen we uit hoe het werkt!

Berichten naar jezelf sturen

Tot nu toe konden gebruikers van WhatsApp via allerlei omwegen berichten naar zichzelf sturen. Dat kon bijvoorbeeld door de functie Click to WhatsApp met het eigen telefoonnummer te gebruiken. Een andere manier was het aanmaken van een aparte groep met zichzelf als het enige lid.
Concurrenten zoals Telegram en Signal hebben al langer een soortgelijke functie waarmee gebruikers berichten naar zichzelf konden sturen. En nu komt WhatsApp ook eindelijk met zo'n functie. Lees er meer over op de volgende pagina!
telefoon 1024x683
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

Aankondiging

Het moederbedrijf van WhatsApp heeft de nieuwe functie Message Yourself vandaag officieel aangekondigd. "Zo kun je jezelf bijvoorbeeld een boodschappenlijstje sturen, een herinnering aanmaken voor een to-do of je hersenspinsels opslaan."
In de 'komende weken' wordt de functie uitgerold voor alle gebruikers van WhatsApp op iPhone en Android. De functie was al enkele weken te proberen in de testversies van de app.

Nieuwe functie

Message Yourself werkt door een nieuwe chat aan te maken via de knop rechtsboven in de app. De naam van de gebruiker staat voortaan bovenaan de lijst met contactpersonen.
Wat vind jij hiervan?
Volg ons op Instagram @Gloednieuw en praat mee!
Bron: RTL Nieuws | Beeld: Pexels