Zijn Andrew en Tristan Tate onterecht opgepakt?

Nieuws
dinsdag, 12 maart 2024 om 18:59
schermafbeelding 2024 03 12 om 190742
Influencers Andrew en Tristan Tate zijn na een korte periode van gevangenschap weer op vrije voeten in Roemenië. De broers, bekend van hun grote sociale media volgersaantal, werden eerder deze week gearresteerd op verdenking van seksueel misbruik.
Laat je dag niet verpesten door deze donkere wolk, wij hebben alle details voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Vrijlating na beschuldiging

De Amerikaans-Britse broers Andrew en Tristan Tate werden maandag opgepakt en zaten sindsdien vast in een Roemeense gevangenis. De arrestatie volgde na beschuldigingen van seksueel misbruik, die zouden hebben plaatsgevonden tussen 2012 en 2015 in het Verenigd Koninkrijk. Beide broers ontkennen deze aantijgingen.

Reactie van hun advocaat

Hun advocaat, Eugen Vidineac, gaf aan dat de broers blij zijn met de recente beslissing van het Roemeense hof. "Deze uitspraak geeft de broers de mogelijkheid om volledig mee te werken aan hun verdediging en zorgt ervoor dat het juridisch proces op een transparante manier kan worden voortgezet."

Eerdere problemen in Roemenië

Dit is niet de eerste keer dat de broers in aanraking komen met de Roemeense rechtbank. In juni werden ze samen met twee Roemeense vrouwen aangeklaagd voor mensenhandel, verkrachting en het oprichten van een criminele organisatie. Andrew en Tristan zullen pas aan het Verenigd Koninkrijk worden uitgeleverd wanneer deze zaak in Roemenië is afgerond.

Andrew Tate's online aanwezigheid

Andrew Tate heeft een enorm publiek op sociale media. Hij staat vooral bekend om zijn vaak controversiële uitspraken die volgens critici vrouwonvriendelijk zijn. Zo blijft ook in deze situatie de aandacht van zijn miljoenenpubliek niet uit.