Zo ziet de prachtige vrouw van Lionel Messi er uit

Nieuws
woensdag, 21 december 2022 om 13:11
img 5303
Lionel Messi is zonder twijfel één van de meest iconische en succesvolle voetballers in de geschiedenis van het spel. Met zijn onvoorstelbare vaardigheden op het veld en talloze individuele en teamprijzen heeft Messi zich opgewerkt tot een wereldwijde sportheld.
Maar achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw, en in het geval van Messi is dat Antonela Roccuzzo.

Lionel Messi en Antonela Roccuzzo

Antonela is geboren en opgegroeid in Rosario, Argentinië, net zoals haar beroemde man. Ze is de nicht van Lucas Scaglia, een jeugdvriend van Messi, en het stel kent elkaar al sinds 2007. Na jaren van dating besloten ze in 2017 om te trouwen in hun geboortestad in Argentinië. Samen hebben ze drie kinderen: Thiago (2012), Mateo (2015) en Ciro (2018).

Antonela: geen onbekende

Hoewel Antonela misschien niet zo bekend is als haar man, is ze zeker geen onbekende in de wereld van de voetbal. Ze is regelmatig te zien op wedstrijden van haar man en is altijd aanwezig om hem aan te moedigen. Antonela is ook actief op social media en deelt af en toe foto's en updates over haar leven als de vrouw van een wereldberoemde voetballer.
Tekst gaat verder onder de foto.
image 45 722x1024

Meer dan alleen de vrouw van Messi

Maar Antonela is veel meer dan alleen de vrouw van Messi. Ze is ook een intelligente en ambitieuze vrouw op haar eigen rechten. Ze heeft gestudeerd in de voedingswetenschappen en weet alles over gezonde voeding en hoe dit van invloed is op onze gezondheid en welzijn. Dit is zeker handig voor het opvoeden van haar kinderen en het verzorgen van haar man, die als professioneel voetballer veel fysieke inspanning vergt.
Ben je benieuwd hoe de vrouw van Messi er uit ziet? Klik dna door naar de volgende pagina om het te zien!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk hieronder hoe de vrouw van Messi er uit ziet!

Goede doelen

Buiten haar rol als moeder en vrouw van een beroemde voetballer, is Antonela ook actief betrokken bij diverse goede doelen en sociale initiatieven. Ze is een voorstander van het belang van onderwijs en heeft zich ingezet voor diverse projecten om kinderen in behoeftige gemeenschappen toegang te geven tot kwalitatief goed onderwijs.
Het is duidelijk dat Antonela Roccuzzo veel meer is dan alleen de vrouw van een beroemde voetballer. Ze is een slimme, ambitieuze en liefdevolle vrouw die hard werkt aan haar eigen doelen en betrokken is bij haar gemeenschap.

Foto's

Maar genoeg achtergrond-informatie over haar, hier zijn wat foto's van haar!